Vivid - VirtueMart Template
×
 x 

Coş gol
Cos de cumparaturiCoş gol
Vivid - VirtueMart Template
                 jack logo alone1
0
Coş de cumpărături
Nu sunt produse in coşul de cumpărături.

A5E-A

Masina de cusut liniara A5E-A pentru coasere materiale subtiri, medii si groase,
Preţ
3.450,00 lei
Descriere Masina de cusut cu chip controlat de Inteligenta Artificiala care simte diferentele de grosime si sensibilitate a materialului care trebuie cusut, trimite informatiile la un motor de conceptie noua, mai puternic , care poate coase chiar o grosime egala cu 100 de coli A4, sau 10 straturi de material de denim. Motorul este mai puternic cu 15% fata de celelalte modele.

Chipul cu IA simte diferentele in timp real de 10.000 de ori pe secunda si trimite informatiile la motor.

Cresterea remarcabila a torsiunii motorului cu 15% la 8,4Nm, permite coaserea materialelor mai groase, fara ruperea atei la ac, precum si materialelor mai subtiri fara a le increti.

Panoul de comanda este complet digital, taierea atei se face automata cu capete scurte de ata, mers inapoi actionat digital, reglare digitala a inaltimii piciorusului, informatii vocale in limba engleza, tipare de coasere ornamentale, precum si alte functii normale

AMH – Sistemul adaptiv de coasere in functie de grosimea materialului datorata prezentei Inteligentei Artificiale (IA), permite coaserea cu usurinta, fara reglaje, a materialelor subtiri, medii si groase.

Masina este cu cu baie de ulei capsulat in capul masinii, pastrand masina curata si rezistenta, asigurand o ungere perfecta

Are spatiu mai mare de lucru , de 305 mm, de la ac la batiul din dreapta, putand coase produse mai mari.

Pas maxim 5 mm, viteza de coasee 5000 rot./min, ridicare piciorus 1-13 mm, ac DBX1

Produse vizualizate